Начало » Услуги » Отдалечено онлайн резервиране на данни

Отдалечено онлайн резервиране на данни

онлайн резервиране на данниЛокалните данни на персонален и преносим компютър или на сървър са важна част от бизнес значимата информация за всяка организация. Загубата на данни води до риск от загуба на важна информация, намалена производителност на служителите и до финансови загуби за ИТ услуги по възстановяването.

Най-честата грешка, която допускат начинаещите потребители е да пазят копие на важната информация на същия физически носител (твърд диск) на който са и оригиналните данни. Ако този носител излезе от строя, то от направения архив няма да има никаква полза. Флаш паметите, преносимите твърди дискове са предназначени за пренос на данни, а не за надеждно архивиране.
Развитието на информационните технологии и растящата достъпност на Глобалната мрежа откриха нови възможности за обезпечаване на най-високо ниво на надеждност – съхраняване на резервни копия на Вашите данни на отдалечени сървъри.

Ние предлагаме:

  • Непрекъснато онлайн архивиране във фонов режим на файлове на отдалечен и сигурен сървър, независимо от програмите, които ползвате.
  • Допълнително резервиране на архивираната информация на лентови носители.
  • Вашите данни на сървъра са криптирани, което гарантира високо ниво на конфиденциалност. Допълнително можете да добавите локална парола за възстановяване на данните.
  • Автоматизиран процес по следене на промени и архивиране на нови версии на файловете.
  • Лесно и бързо възстановяване на файлове на Вашия компютър.

Ползите за Вас:

  • Надеждна защита на данните. Вашите данни ще бъдат надеждно защитени от загуба, дори при заразяване с вируси, повреда на техниката, кражба, пожар, наводнение и др., независимо дали те са файлове на стационарен компютър или на преносим компютър, с който се движите непрекъснато, или става дума за база данни (без значение от нейния размер), която е на сървър и се ползва от много потребители. Данните могат да бъдат възстановени на нов компютър.

  • Съхраняване на версии. Възможност да съхранявате различни версии на даден файл, което е изключително важно за програмисти, проектанти, дизайнери и др. професии. Възстановяването на по-стари версии става лесно, без да имате нужда от помощта на ИТ специалист.
  • Не губите време. Не отделяте време и нямате ангажимент за правене на архиви — ние се грижим за това.
  • Намалявате разходите. Не е необходимо да закупувате допълнително ИТ оборудване и софтуер.
  • Без ограничение на вида на файловете. Освен данните от програмата с която работите (например счетоводна, деловодна, за заплати и личен състав, медицинска и т.н.) може да се съхраняват и други файлове по Ваше желание, напр. с различни разширения – doc (от MS Word), xls (от MS Excel), jpg (снимки, картинки) и др.

Нашата оферта:

 

ОТДАЛЕЧЕНО ОНЛАЙН АРХИВИРАНЕ НА ДАННИ

 

Позиция

Месечна абонаментна такса,

лв. без ДДС

Архивиране на база данни от 1 програма (заплати, счетоводство, склад и др.) от 1 компютър/сървър. Ограничение до 10 GB

5 % от минималната работна заплата (МРЗ) за страната за съответния месец

Архивиране на данни по избор на клиента (бази данни от различни програми, *.doc, *.xls, *.pdf и др. ) от 1 компютър / сървър. Ограничение до 10 GB

10 % от МРЗ

Архивиране на данни до 20 GB от 1 компютър / сървър

20 % от МРЗ

Архивиране на данни до 30 GB от 1 компютър / сървър

30 % от МРЗ

Архивиране на данни до 60 GB от 1 компютър / сървър

60 % от МРЗ

 

 

Бургас, 8000
к-с “Бр. Миладинови” бл.42А

тел.: 056 / 810 956, 810 957, 810 958
факс: 056 / 810 955
e-mail: office@bse.bg